Ziggo zuigt…

In de serie: “Helpdesk, met de H van hel…” deze keer de avonturen met Ziggo….

Toen Ziggo de nieuwe zender “HBO” ging aanbieden, heb ik ‘m meteen besteld want: het is een soort Film1 (en die bevalt erg goed) en dan ook nog “on demand” en op iPhone en iPad beschikbaar (HBO Go) en ach die € 14,95 p.m. daar komen we ook wel weer overheen.20120305-125929.jpg

Tijdens dat aanmelden zag ik een vreemde foutmelding op “mijnziggo” dus meldde dat even bij @ziggowebcare, de helpdesk online via twitter…. Maxima zou zeggen: “Dat was wel een beetje dom”.

De helpdeskmeneer dacht mij te helpen door even het wachtwoord te resetten en dus kon ik niet meer inloggen… en wat er toen allemaal gebeurde…

“Ik vraag het even opnieuw voor u aan’
“Een gmail-emailadres, ja dat werkt natuurlijk niet”
“De computer kan geen brief aan
maken”
“De computer kan geen brief versturen”
“Mag ik uw wachtwoord even?”
“Ik heb geen toestemming om dat te doen”
“U nam niet op toen we belden, dus het is nu afgehandeld”
“We doen ons best, u moet gewoon even wachten”
Mijn collega heeft het verkeerd gedaan” (3 x)
“De afdeling “abuse” (wtf?) werkt niet mee”
“Wij mogen u het wachtwoord niet geven”
“Waarom heeft u dat wachtwoord eigenlijk gereset?”
“We hebben een storing, meer mensen hebben er last van”
“Sorry, ik ben er niet aan toe gekomen”
“Wilt u een abonnement op Sport1?” (wtf?!)
“Ik maak het persoonlijk voor u in orde”
“Ik heb het nog eens doorgestuurd” 
“Ik wil wel, maar ik kan niet”
“We kunnen het ook opsturen tot het weer werkt” (huh?)

Wilt u óók gebruiken maken van de Ziggo helpdesk: bel dan (met uw “ziggo-telefoon”) 1200 of twitter naar @ziggowebcare Succes!

 

 

 

 

 

Overigens: nee, na 6 weken heb ik mijn wachtwoord nog steeds niet. Helaas voor Ziggo kan ik nu dus mijn rekening niet inzien en dus ook niet betalen. Excuses aan Ziggo maar er wordt aan gewerkt, alleen de afdeling: “use” werkt niet mee! Sorry hoor! Even geduld aub.

22 Maart: ik heb twee nieuwe wachtwoorden ontvangen, per email, en warempel: er werkte er één! Hoera! :)

Laatste update: Woensdag 28 Maart: Inmiddels sinds 4 weken een wekelijks telefonische update door de afdeling klachten van Ziggo: het probleem is opgelost (!) en inderdaad: vanochtend mijn derde wachtwoord binnengekregen, maar goed, alles werkt weer. Ook heeft Ziggo er voor gezorgd dat ik alle abonnementskosten die ik heb betaald voor diensten die ik niet kon gebruiken, terug krijg. Dat is dan wel weer netjes, en dat mag ook gezegd!

 

5 reacties op “Ziggo zuigt…

 1. Jezus, wat een onhandige lompe boer was dat zeg! En daarom ben je al drie weken aan het emmeren over een nieuw wachtwoord? Pffff, hebben ze een tevreden klant en dan verknallen ze het op zo’n manier. #fail

 2. LOL, omdat je het zo grappig schrijft is het grappig maar ik begrijp dat jij onderhand zit te koken van woede. Mag toch aannemen dat deze eerste weken niet gerekend gaan worden door SickGo?

 3. Leuke blogs om te lezen! Mijn complimenten. Ik hou de volgende in de gaten :-)

  Grtz, Anne

 4. Hey wat leuk dat je blogt! wist ik niet zag net een tweet voorbij komen en zodoende hierop beland :)
  Ziggo, och ja breek me de bek niet open, ook erg handig die 1200 telefoon als je een all-in-one abo hebt en daarmee dus niet kan bellen :-(
  Maarre…doet HBO het inmiddels wel?

  • Nee, nog steeds niet veranderd, ze kunnen me geen post/email sturen (op wat reclame na, dat lukt wonderbaarlijk genoeg: prima!)

Reacties zijn gesloten.