Apple…

Het zat er al een tijdje aan te komen, zeker na gewend te zijn geraakt aan de iPad2. In de kerstvakantie de knoop doorgehakt en 1 dag later (!), vandaag dus, werden er 3 dozen afgeleverd, met een iMac, een Airbook en een Superdrive of zoiets dergelijks (ik noem dat nog steeds DVD speler).

Doos natuurlijk meteen open (wat is dat spul mooi verpakt trouwens) en direct aan de slag. Vroeger betekende “aan de slag” met een nieuwe (windows) computer: een paar dagen aan de slag om alle apparatuur werkend te krijgen, gezeur met drivers, en een netwerk dat nooit in één keer wilde werken, een hoop irritatie, maar uiteindelijk kreeg ik het altijd wel aan de slag. Tenminste zo lang het dan duurde, want windows wordt na een paar weken altijd traag als -jeweetwel- dus uiteindelijk mag je na een paar maanden altijd weer opnieuw beginnen…


Vandaag ging dat dus op de “apple”-manier: apparaat uit de doos, aanzetten… en het werkt! Precies zoals het hoort dus. U leest dit, dus is het me ook gelukt het internet op te komen, sterker nog: dit is mijn eerste echt blog ooit! bij windows was dat altijd een waar bewijs van pure nerd-deskundigheid, maar bij apple is dat gewoon gewoon :)

Natuurlijk zitten er ook wel nadelen aan apple en dat is voornamelijk de prijs, maar ach: een paar weken droog brood kan helemaal geen kwaad na al die 5 gangen maaltijden de afgelopen Decembermaand dus het is gewoon een win-win dit!

En het ergste nadeel: nu wil ik óók nog een iPhone!

11 reacties op “Apple…

 1. Apple heeft altijd mooi spul geproduceerd, vind ik. Vooral grafisch blinken ze uit.
  Wat ik zo apart maar heel mooi vind, zijn de drie gekleurde balletjes die bij Windows Minimaliseren, Verkleinen/vergroten en Sluiten vertegenwoordigd.
  Ik hoop dat je er veel plezier van zult hebben, ondanks de prijs. Misschien heb ik nog wel een blikje knakworstjes voor je, hoef je geen droog brood te eten 😉

  Zelf ben ik ook een beginnend blogger dus kan en mag geen commentaar geven op je verhaal. Het is al leuk om sommige belevenissen te delen met je lezers.

 2. Ja hoor, het moet niet gekker worden! Nu moet ik naast al die tweets ook nog je blogs gaan lezen! Dat wordt een dagprogramma! Je wordt bedankt! Nog meer goede voornemens?

  Groeten met natuurlijk een vette ;-),
  Monique.

  • Haha die bloggen zullen in ieder geval minder vaak verschijnen hoor! #beloofd :)

 3. Apple is werkelijk fantastisch. En ik vind jou website ook top. Ik hoop dat je veel blogs schrijft, want de eerste is leuk (en niet te lang) om te lezen!

 4. ja, erg leuk om te lezen dit. Welkom bij #teamApple. Samen kunnen we die blauw-scherm-freaks van Microsoft wel aan!

  Anyway, finn dat je zo’n goede eerste ervaring hebt. Hopen dat het zo blijft.

  • Ik zeg: #wegmetBill en dat is dan niet persoonlijk bedoeld maar wel vensterlijk :)

Reacties zijn gesloten.